222 2324iconmonstr-facebook-4-icon images gmail-icon

pátek 24. ledna 2014

PRG#12 RANCHEROS


Po posledním bouřlivém článku se vracíme zpátky do klidných vod a přinášíme další tip, kde se dobře najíst. Na jaře loňského roku prošlo obchodní centrum na Černém Mostě rekonstrukcí a přibylo v něm mnoho zajímavých obchodů a samozřejmě také restaurací, potažmo fastfoodů. My fandové rychlého občerstvení moc nejsme (pokud zrovna nejdeme ve dvě ráno z hospody, to je najednou KFC náš největší kámoš), ale náš dnešní tip je trošku jiná liga. V Rancheros servírují mexickou kuchyni plnou pálivého jídla, což my naprosto milujeme a tak se tento fastfood zařadil mezi naše oblíbené destinace.
Salsa podle vašeho výběru - nepálivá, středně pálivá, velmi pálivá.
Roza : Ze začátku jsem si dávala velmi pálivou, ale to pálilo tak, že se to nedalo vůbec jíst, vyměnila jsem jí tedy za středně pálivou, a ta nepálí vůbec. Porce salsy navíc za 10,-, guacamole také za 10,-.
Pokud si objednáte např. burrito nebo tacos, můžete si sami zvolit, co si do něj dáte. Začíná se rýží (obyčejná, nebo s koriandrem), dále fazole (světlé, tmavé), maso (kuřecí, hovězí, vepřové), zelenina (rajčata, kukuřice), salsa (na výběr z pěti), přidat si můžete i smetanu a čedar. Nutno podotknout, že hovězí maso nebo čedar je za příplatek (10,-), takže cena se ve finále může celkem zvednout.

V nabídce jsou i tři polévky - rajská, kukuřičná, fazolová, dle našich zkušeností moc dobré a dezerty, ale k těm se ještě dostaneme.
Kája : Já tentokrát zvolila tacos menu, které podle letáčku mělo stát 129,-, ale já ho i s příplatky za guacamole a hovězí maso měla za 126,-. Asi chyba v matrixu? 
Moje tacos obsahovalo hovězí maso, ledový salát, kukuřici, guacamole a čedar. Na mě bylo trochu mdlé, takže příště zvolím pálivější salsu a bude perfektní. Jako dezert jsem si vybrala mexický flan s tím, že vůbec nemám ponětí, co dostanu. Jedná se o mléčný dezert s karamelem. Chuťově mi to trochu připomínalo créme brûlée a bylo to super sladké. Takovéhle dezerty mě moc neberou, ale i přesto dávám palec nahoru. 

Roza: Já jsem si dala poprvé něco jiného než burrito a popravdě jsem nebyla moc nadšená. Quesadillas menu obsahuje quesadillu, nápoj - bezedný kelímek a dezert. Dezert si můžete vyměnit třeba za nachos, malý salát nebo polévku. Výběr je zase na Vás. Za mě doporučuji aztéckou rajskou polévku. Dnes jsem ale volila aztéckou sladkou rýži a připlatila jsem si ještě jemně pálivou salsu.
Quesadilla mi teda moc nejela, neurazí ani nenadchne. Obsahovala ledový salát, kukuřici, kuře a smetanu + salsu. Je to jídlo které Vás celkem naplní, takže dojíst dezert bylo nad moje síly. Aztécká rýže byla dobrá, sladká, posypaná skořicí a krásně vychlazená.
Trošku záhadou je mi můj účet. Quesadillas menu stojí 139,- + 10,- salsa, a můj účet ukazuje o 6,- více. Káji účet ukazoval zase méně, takže na účty si dávejte bacha!

Rancheros od nás získává tři žaludky z pěti! Kvalitě jídla nelze nic moc vytknout, čerstvé suroviny, dobrá chuť, burrito mají široko daleko nejlepší, obsluha je celkem fajn. V OC Černý Most určitě nejlepší varianta, kde se najíst.

Jak se tam dostanete?
Metro trasa B - konečná stanice Černý Most + cca 5 minut pěšky

Otevírací doba - denně 9 - 22:00
https://www.facebook.com/RANCHEROS.CR

Krásný víkend všem !

1 komentář: