222 2324iconmonstr-facebook-4-icon images gmail-icon

čtvrtek 19. září 2013

PRG#2 FUNNY DANNY

Funny Danny Frozen yoghurt znáte? My už ano! O co se tedy jedná? Sami si natočíte zmrzlinu a podle vlastního uvážení dochutíte třeba čerstvými jahodami, ananasem nebo přidáte karamelové hobliny. Záleží jenom na Vás! Ale pěkně od začátku.

P1090445
Frozen yogurt nebo-li mražený jogurt a točená zmrzlina, to je to, o co se tu jedná. Nejprve si vyberete ze dvou velikostí kelímek, kam si zmrzlinu natočíte (kornoutky tu nehledejte). My jsme si vybraly tu nejmenší velikost, a jak se později ukázalo, tak i ta nám byla velká :D. Poté si natočíte zmrzlinu. Zdá se to složité? Vůbec! Můžete si vybrat hned z několika příchutí, klasických – čokoláda, vanilka, jahoda, nebo příchutí exotických - mango, maracuja. Trochu alkoholu? I to je možné, vodka s džusem nebo mojito. Točte podle libosti.
P1090446
P1090439
Fáze č.1: Natočení zmrzliny v podání Rozy

My jsme volili klasiku jogurt, jahodu a exotické mango. Přiložíte kelímek a zmáčknete páčku, ano i z vás může být zmrzlinář :D Máte natočeno? Tak hurá dochucovat.Zde si můžete vybrat hned z několika směsí ovoce mačkaného, ale i čerstvého – jahody, banány, kiwi, ananas. Je zde možnost si zmrzlinu přizdobit lupínky, čokoládou, lentilkami nebo třeba i gumovými bonbony. Záleží jen na Vaší chuti.
P1090440
Nabídka rozvařeného ovoce: višně, borůvky, maliny, tropické ovoce
P1090441
My jsme ocenily obzvláště čerstvé ovoce - a že ho měli vážně dobré, jahody chutnaly jako jahody, nic nahnilého, tak to má být!

P1090442
Široký výběr z nejrůžnějších čokoládových posypk, cereálií a gumových bonbonů...člověk neví co si vybrat!

Celou zmrzlinu můžete nakonce ozdobit polevou, kterou zde nabízejí ve čtyřech příchutích – čokoláda, jahoda, lískový ořech a karamel. Je to už opravdu všechno ? Tak prosím platit! Kelímek položíte u pokladny na váhu a pokladní už vše obstará. My jsme za zmrzlinu zaplatili 90,- a 95,- kč, jen pro představu 100g zmrzliny Vás bude stát 59,90,- Kč. My jsme se rozšouply :D Funny Danny nabízí i věrnostní kartičky, a tak budete mít každou desátou zmrzlinu zdarma.

P1090443
Káji klasika za 90,-: zmrzlina s příchutí jogurt, čerstvé jahody, ananas (moje posedlost, jak určitě ještě zjistíte), čokoládový posyp a lentilky

P1090444
Rozy nášup za 95,-: zmrzlina s příchutí jahoda a mango, čerstvé jahody, kiwi, barevný posyp a jedna gumová ostružina jako třešinka na dortu :D

A jak to celé hodnotíme?
Doporučujeme si natočit méně zmrzliny a přidat více ovoce. Zmrzlina o váze 100g je rovná váze čtyřech klasických kopečků zmrzliny. Samotná zmrzlina byla dobrá, ale pouze dobrá, což je trochu škoda. My bychom příště volily pouze příchuť jogurt a přidaly ovoce :) Pokud byste si s točením zmrzliny nevěděli rady, obsluha Vám ráda poradí a vše ochotně vysvětlí.

Palec nahoru dáváme za zábavné pojetí, které se u nás zatím jen tak někde nevidí ( i když v zahraničí už je to celkem běžné), palec dolů za poměr cena : výkon. Ani nechceme vědět, na kolik by vás vyšel takový pohár, když byste si ho udělali doma. Ale jednou za čas, proč né?

Funny Danny si zaslouží tři hladové žaludky z pěti!


Kde Funny Danny najdete ?
Obchod se nachází v II. patře obchodního centra Palladium v Praze 1 na Náměstí republiky. 
Tak rychle na zmrzlinu, dokud je ještě teplo! (Ve chvíli zveřejnění tohohle článku už asi žádné teplo nebude, takže sorry :D)

Roza a Kája

Žádné komentáře:

Okomentovat