222 2324iconmonstr-facebook-4-icon images gmail-icon

pondělí 14. října 2013

PRG#7 BOMBAY EXPRESS

Milujeme indické jídlo. Kuře tandoori, naan, sladké čatní, jasmínová rýže, kari v jakékoliv podobě. Bohužel, jíst autentické indické jídlo v Indii je poněkud nebezpečné a o průjem si říkající. Mimo jiné, zaletět si jen tak do Indie momentálně ani není v našich finančních možnostech. Chudé studentky, víte co :D
Objevily jsme ale pro nás dostatečnou náhradu a do Indie už letět nemusíte ani vy i přesto, že jste multimilionář s vlastním tryskáčem. (Pokud jím opravdu jste, ozvěte se na sem!)
P1150464
Za celkem student-friendly ceny (netvrdim, že jsou jako v menze) dostanete kousek Indie přímo do rukou. A jako bonus k vám to jídlo přiletí rychlostí blesku. Bombay Express je totiž indický fastfood.
IMAG0133
Papparazzi fotky nám zatím moc nejdou :D
Získal si nás hned, jak jsme zvědavě vstoupily dovnitř. Do nosu vás praští neuvěřitelná vůně snad všech indických koření, která si dovedete představit. Poté se na vás usměje autentický indický prodavač a vy se dostanete k jedinému problému, který vás dnes čeká. Vybrat si jídlo. V nabídce nejdete všechny základní indické úpravy kuřete, nějaké to jehněčí a slušný výběr z vegetariánských jídel, která hodláme brzy otestovat. Jídlo si můžete vychutnat přímo tam, nebo nechat zabalit s sebou a sníst si ho třeba jako my v našem oblíbeném parku. 
P1150458
Roza testovala kuře tikka masala s jasmínovou rýží a já měla Non-Veg Menu - kuřecí kari s naanem a jakousi zeleninovou omáčko-polévkou, která mi něco strašně připomínala, ale vůbec nevím co. Doteď mě to děsně s... žere.
IMAG0136
Vlastně ani nějak nevím co psát. Obě jídla byla prostě výborná. Plná chuti, porce akorát (chlap by možná potřeboval dorazit extra porcí naanu :D) Kdybych chtěla být hnidopich, napíšu, že naan jsem už měla lepší a chyběla tomu jedna zásadní věc a to je čatní . Ale já hnidopich nejsem, takže tu poslední větu berte s nadhledem. Jo a žádný průjem se nekonal!
P1150460
Kuře tikka masala s jasmínovou rýží, 135,-
P1150459
Non-Veg menu, 115,-

Příště, až budete chtít ve Vodičkově do mek(sr)áče, radši přejděte ulici a skočte objevovat mezinárodní kuchyni! My Bombay Express vřele doporučujeme a dáváme mu čtyři hladové žaludky z pěti!


Kde Bombay Express najdete? 
Vodičkova 680/16 - tramvajová zastávka Vodičkova - tram 3, 9, 14, 24 nebo se prostě koukněte do naší mapy!

Bohužel ani strejda Google mi nepomohl najít žádné oficiální stránky, takže tady aspoň odkaz na foursquare https://foursquare.com/v/bombay-express/5213666e498ef921610248b7

स्वास्थ्य
Kája a Roza


1 komentář:

  1. Ahoj holky,

    Moc se mi líbí Váš komentář. V Bombay express jsem nějakou dobu pracovala, a musím říct že super. Z počátku jsem indii nějak zvlášť nemusela. Něměla jsem ráda palivé věci apod, až po mém odchodu z Bombay jsem začala Indii přicházet na kloub a buď navštívim Bombay v Atriu Flora ( nová pobočka od ledna) a nebo si vařím indii doma. Mějte se hezky a tady házím odkaz na jejich oficiální stránky. Mějte se hezky Petra

    http://www.bombayexpress.cz/

    OdpovědětVymazat